Opinie

"Windturbine is dode levensteken van allesoverheersende ,do something'-mentaliteit"

LEEUWARDEN, 19 juni 2014 - Provinciale Staten van Fryslân hebben gisteren in grote meerderheid besloten tot het plaatsen van 530,5 megawatt aan windenergie in Fryslân. Abe de Vries schrijft op zijn weblog Seedyksterfeartfisk "de Friese provinciale politiek heeft gisteren weer eens bewezen in een parallel universum te leven waarin niet de democratie, maar het symbool, het totem centraal staat".


"De windturbine is het dode levensteken van een allesoverheersende ,,do something”-mentaliteit, waartegen nog maar weinig politici en opiniemakers zich durven te verzetten. Het is daarom hoog tijd dat de bevolking zelf onze politici realiteitszin bijbrengt."

"Over de manieren waarop dat zou kunnen, zal de komende tijd moeten worden nagedacht."

Lees het hele artikel van Abe de Vries op: Seedyksterfeartfisk

19-6-2014 11:26 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Opinie

Meer Opinie